Κυριακή, 24 Ιανουάριος 2016 17:00

Google Analytics

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το Google Analytics δεν σας επιτρέπει μόνο να μετράτε πωλήσεις και μετατροπές, αλλά σας δίνει και μία νέα, διαφορετική ματιά σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό σας, πώς έφτασαν στον ιστότοπό σας και πώς μπορείτε να τους ενθαρρύνετε να επιστρέψουν στον ιστότοπό σας.


Εργαλεία ανάλυσης

Το Google Analytics έχει δημιουργηθεί σε μια δυναμική, εύχρηστη πλατφόρμα αναφοράς, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποια δεδομένα θέλετε να προβάλετε και να προσαρμόσετε τις αναφορές σας μόνο με μερικά κλικ.


Περιεχόμενο Analytics

Οι αναφορές περιεχομένου σάς βοηθούν να κατανοήσετε ποια τμήματα του ιστότοπού σας έχουν καλή απόδοση και ποιες σελίδες είναι οι πιο δημοφιλείς, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια καλύτερη εμπειρία για τους πελάτες σας.


Αναλυτικά στοιχεία κοινωνικής δικτύωσης

Ο ιστός είναι ένα κοινωνικό μέρος και το Google Analytics μετρά την επιτυχία των προγραμμάτων κοινωνικών μέσων. Μπορείτε να αναλύσετε τον τρόπο που αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες σας με λειτουργίες κοινής χρήσης στον ιστότοπό σας (όπως το κουμπί Google +1) και προσελκύονται στο περιεχόμενό σας στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή google.gr

Διαβάστηκε 4438 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2016 10:46
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Διημερίδα του Τομέα Πληροφορικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ »